close
Claudia Andron

FOTO: Nadia Comăneci, mai frumoasă ca niciodată în straiele IIANA. “Trebuia să le am la New York Fashion Week!”

nadia00

Fata de 10 radia pur și simplu. Când a ieșit îmbrăcată, pe prispă, în prima ținută, toată lumea a rămas cu gura căscată. Era fabuloasă! Moamăăăă, cum îi stă! De 10! 

– Incredibil cum i se potrivește, e chimie perfectă aici! – mi-am zis și n-am mai avut nicio emoție despre cum va decurge ședința mai departe. Eram printre puținii de acolo care știau câtă muncă a fost în spatele acestui moment, cât stres și câtă concentrare să iasă totul perfect.

Știam produsele, știam super modelul, dar nimeni nu știa ce se va întâmpla la întâlnirea dintre Nadia și brandul Iiana, unul românesc, care își propune să facă purtabile, chiar zi de zi, ținute șic, inspirate din tradițiile românești. Iar Nadia a avut reacții care ar face să pălească de invidie branduri internaționale celebre. Când i-am văzut încântarea de pe chip și fascinația cu care atingea hainele când și le aranja, am știut că va fi bine. Și așa a fost.

Recunosc, ceva m-a intrigat de când am văzut-o. Cum poate fi atât de frumoasă și de delicată în realitate și de ce eu aveam o cu totul altă imagine din presă?! Vă jur, Nadia pe care am văzut-o eu, cu ochișorii mei, e de 10 ori mai frumoasă decât în orice fotografie publicată pe internet în ultimii 15 ani. Are o blândețe a chipului și a vorbei și, categoric, blondul o prinde cel mai bine din câte culori de păr a avut. Oare i-au ieșit doar fotografi slabi în cale sau nu e fotogenică, că de iubit n-ai cum să n-o iubești să nu vrei să-i faci cea mai mișto fotografie?!

Mie îmi plac tare mult fotografiile pe care i le-am făcut și o să vi le las aici, needitate, exact așa cum le-am făcut cu telefonul.

Una, cea de pe bârna improvizată pe o bancă de lemn, e preferata mea. Strălucește și asta nu doar în lumina soarelui. Pentru câteva clipe mi s-a părut că a intrat iar în pielea fetiței de 10 și s-a jucat fericită de-a gimnastica, cu zâmbetul ăla ștrengăresc pe față. Iar eu, ascunsă șmecherește într-un colț, am reușit să surprind imaginea asta: 

Designerul IIANA – Iulia Dumitru și Alina Elena Isakovic, cele două fete care stau în atelierul IIANA și visează iar apoi pun în practică fiecare produs, au gândit săptămâni la rând ținutele pe care avea să le îmbrace la această ședință foto Nadia, majoritatea pieselor fiind create special pentru ea. Și au făcut o treabă de 10, dacă Nadia a repetat de câteva ori că trebuia să aibă hainele cu o săptămână înainte, când defilase pe catwalk la New York Fashion Week. “Chiar mi-a spus-o și Bart când a auzit de ședința asta foto. Nu știu cum de nu m-am gândit înainte, avea dreptate Bart, trebuia să le am săptămâna trecută la New York, ar fi făcut senzație…Oricum, abia aștept să le am pe toate în dulapul meu și să le port la evenimente…O să le port, să știi! Îmi plac tare mult, sunt originale. Sunt haine moderne, dar inspirate din tradiția românească. Mă simt mai aproape de România îmbrăcată în ele…”, a spus Nadia. 

Nu vă mai spun decât că a plecat de acolo în ultima ținută îmbrăcată, ie și vesta neagră, lungă, din catifea și voal, cu ciucuri ca prin Bistrița-Năsăud. I-a plăcut atît de mult cum îi vin că a mers în straie Iiana la următoarea întâlnire. Iar asta vă spune deja multe.

Zilele acestea hainele special create pentru Nadia vor fi listate pe www.iiana.ro

Până atunci am primit dreptul să postez aici, pentru voi, câteva din ținutele îmbrăcate de Nadia Comaneci la ședința foto pentru IIANA. Iar voi, dacă vreți să aflați primele toate noutățile din colecțiile IIANA, dați un like paginii de Facebook IIANA sau urmăriți contul de Instagram iianaro.

Despre Nadia mai am câte ceva de scris, așa că dacă rămâneți prin zonă, o să aflați mai multe din întâlnirea cu ea. Chestii care sunt doar la mine, nu le veți citi altundeva… 😉

Facebook Comments
Tags : iianaiianaronadia
Claudia Andron

Autorul Claudia Andron