close
31184983_10216195467662125_5928443276787974144_n

Pare-se că în secolul XXI, moda este mai permisivă ca oricând. Dacă ai atitudinea corectă, poți purta aproape tot ce-ți place, indiferent de cât de nebună ar părea la început o idee.

Articolele de îmbrăcăminte pentru bărbați, de exemplu, au fost o alegere destul de excentrică atunci când o fetișcană inspirată a îmbrăcat pentru prima dată cămașa prietenului ei, dar în ultimul timp, știți și voi mai bine ca oricine, că vă place să împrumutați obiecte vestimentare din garderoba sponsorului, care să fiu sincer, arată mai bine pe voi decât pe el.

Sunteți multe adepte ale acestui curent intitulat drept „cross-dressing”, și-mi place tare că nu vă sfiiți să purtați și chestii lălâi, pe lângă cele mai sexi rochii pe care le aveți la purtător. Chiar cred că ar trebui să înființați „Sindicatul <Femeia la cravată>”.

Dacă nu vrei să arăți ca o suricată kitchioasă, nu poți arunca pe tine îmbrăcăminte bărbătească la voia-ntâmplării. Pentru a obține multe capete întoarse după tine pe stradă, există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. Și ghici ce? Am făcut o listă cu cinci moduri în care poți purta hainele iubitului tău și să arăți mai ceva ca modelele din reclame care-s îmbrăcate de mari case de modă.

Cămășile în carouri ar trebui să fie noile tale prietene­ – sincer să fiu, cred că nu există bărbat în galaxia asta care să nu aibă măcar o cămașă de-asta în dulap sau pe spatele scaunului pe care-l folosește drept șifonier. Indiferent de culoarea carourilor, important e să fie cât mai largă. Ce-i mișto, e că o poți combina cu o pereche de pantaloni scurți sau cu niște blugi care-ți pun în evidență formele lucrate la sală. E importantă și mărimea. Mărimea cămășii, evident. Îți va face picioarele mai lungi și mai subțiri. Să nu mai zic și că îți va oferi aspectul ăla de stradă după care sunt înnebunite femeile.

Ai nevoie de minimum un nasture alb în viața ta – minimum unu însemnă de fapt toți nasturii, adică o cămașă. Știi ce-i și mai tare decât carourile de care am vorbit un pic mai sus? O cămașă albă, dar musai din garderoba lui, care pe el inspiră un aer elegant, iar pe tine te face să arăți trăznet. Bazându-te pe buleandra albă pe care o iei de la el (prieten, iubit, soț, amant, etc.) și accesoriile pe care le porți, poți obține Y ținute pentru fiecare ocazie. În partea de jos dă bine cu o pereche de pantaloni negri sau blugi, iar în funcție de cât de sofisticată vrei să pari, te poți încălța cu o pereche de sandale sau adidași, ori chiar cu niște tocuri înalte. Îți promit că dacă ai adopta un asemenea outfit, chiar te-ai simți ca-n melodia lui Beyonce – Who run the world? Femeile, cine altcineva?

Niciun tricou nu e prea mare pentru tine – personal sunt îndrăgostit de tricouri fiindcă-s cele mai versatile obiecte versimentare din toată lumea. Ca fată, un tricou bărbătesc merge într-o grămadă de combinații. Dar eu aș sugera să cauți bine printre hainele lui și să-l găsești pe cel mai lung posibil. Știi de ce? Ca să-l porți în loc de rochie. Cel mai OK ar fi să pui în picioare o pereche de adidași dacă-l faci rochie, dar poți să îndrăznești și mai mult și să iei niște sandale înalte. La urma urmei, de ce să dai banii pe o rochie scumpă când îl ai pe prietenul tău lângă tine?

Și hanoracul sau jacheta lui te pot salva – cu siguranță ai văzut și tu că bărbaților le place să poarte mai multe straturi de haine. Ei bine, ar trebui să profiți de asta. Dacă nu ești mare fană a cămășii clasice sau a vestei, atunci de ce să nu-l dezbraci și să iei tu hanoracul ce-l are peste tricou? Și pe ăsta îl poți face rochie, îți las mai jos o poză de pe Pinterest, poate te interesează. Inclusiv o jachetă bărbătească pusă la mișto peste ținuta pentru care ai optat s-ar putea să îți fie de ajutor.

Pantaloni bărbătești pentru victorie – cred că era de aștepat să se găsească în prezenta listă și pantalonii masculilor. De când mă știu pe planeta asta și am început să-mi realizez existența mi-am dat seama că femeilor le place să poarte blugi. Dar ce ar fi să împrumuți de la amicul dumitale o pereche? Sunt ca o gură de aer proaspăt și au o personalitate aparte care vă punb în valoare. Să știți că și pantalonii bărbătești pot fi îndoiți să vă puteți etala gleznele. Ahhh, și era să uit cât de bine pot fi puși în valoare cu tocurile!

Ca să nu mai lungesc povestea, atâta timp cât prietenul matale nu comentează nimic, nu ezita să împrumuți de la el cât mai multe haine cu putință. Iar dacă ești singură nu dispera! Le poți cumpăra din magazin. Îi zici vânzătoarei că îi faci cadou unui bărbat. Sunt multe reprezentate ale sexului frumos care fac asta, trust me! În general hainele bărbătești sunt mai ieftine decât ale voastre, dar au și o calitate mai bună. Dacă nu mă credeți, aruncați o privire asupra cămășilor sau tricourilor care sunt vândute în secțiunea de femei, comparați-le cu cele pentru bărbați și apoi veți vedea că am dreptate.

Fără alte comentarii, distrați-vă experimentând!

Sursa foto: Pinterest

Facebook Comments
Tags : crossdressingfashionfashionista
Claudia Andron

Autorul Claudia Andron