close
Claudia Andron

I-au făcut un site lui Smiley, mi l-au făcut și mie, vi-i recomand cu drag pe tipii de la Syro

syro

Nu sunt ușor de mulțumit. Că eu vreau chestii simple, dar cu de toate. Greu de priceput, nu? Tipii de la Syro m-au înțeles și mi-au făcut rapid site-ul simplu cu de toate pe care-l voiam.

Nimic mai greu în ziua de astăzi decât să găsești pe cineva priceput să-ți facă un site. Cei care nu au încercat să facă recent unul vor zice că spun prostii, doar fiecare dintre noi are un prieten care știe să facă un site – teoria asta merge fix până la proba practică. Și apoi, nimic mai aiurea decât să-ți strici o prietenie de la un rahat de site pe care nu ai dat bani, dar ai pretenții de la prieten de parcă ai fi dat. Și te-a costat site-ul o prietenie faină.
Mai sunt cei care vin cu soluția să cumperi un template, au auzit ei cum au făcut alții, și te descurci, e simplu, ce naiba! Aiurea. Nu-i simplu deloc dacă vrei un site care să arate profi, nu încropit din ezitările tale. Mai pune că trebuie să fie optimizat în motoare de căutare, responsive (să arate bine și pe desktop și de pe tabletă sau telefon) și vezi dacă poți tu, care te pricepi la cu totul altele, să faci asta. Eu nu mă pricep și la ce nu mă pricep caut pe unii care cu asta se ocupă. Pe soluții improvizate nu merg, că în timp dau rateuri.
Căutând eu pe cineva să-mi facă blogul visurilor mele, am auzit de tipii de la Syro. Sunt din Bistrița, au un sediu tare frumușel pe Calea Moldovei. A fost chimie între noi la prima întâlnire. Relaxați, zâmbitori, buni comunicatori, stăpâni pe ceea ce fac – site-uri. Am avut mai întâi o discuție cu Radu Pelin și i-am făcut capul varză că vreau un site simplu, dar complicat :))). Voiam un design simplist, o anumită afișare a articolelor, să pot încărca fotografii de diverse dimensiuni, video-uri, să pot face și aia, dar și ailaltă.
www.claudiaandron.ro arată acum fix cum i-am spus eu lui Radu la întâlnirea aia. Și le-a ieșit din prima. Să fie siguri că au înțeles ce vreau eu, m-au pus să completez un chestionar și după mi-au dat termenul de execuție. Fix, dar fix în ziua în care m-au anunțat că va fi gata, a fost. 28 februarie, dacă nu mă înșel.
Mai departe, am lălăit-o eu cu textele. De Paște mi-am pus deadline să-i dau drumul și în sfârșit am făcut-o. Cum am mai publicat texte, astăzi blogul arată cum mi l-am dorit și am vrut să vă spun și vouă ce frumos și elegant lucrează tinerii ăștia. Nu este un site complicat, este site-ul de care eu aveam nevoie și ei mi l-au făcut “pe comandă”. Au proiecte mult mai complicate, au dezvoltat magazine on-line și lucrează pentru HaHaHa Production www.hastore.ro, i-au făcut recent chiar și lui Smiley un site, www.smiley10.ro
Pe site-ul meu, jos de tot, băieții de la Syro au scris discret “Proudly developed by Syro Business Design”. Credeți-mă, mândria e de partea mea :).

Facebook Comments
Tags : made in Romania
Claudia Andron

Autorul Claudia Andron