close
Claudia Andron

Femeile sunt nebune, juuuur, nu știți cu cine vă puneți… (1)

exilis

Tocmai mi-am tras niște fulgerele pe față. Ce?! Nu știți ce sunt, așa-i? Nu știți nimic. De aici vine inconștiența vostră când vă puneți cu noi, femeile. Vă subestimați adversarul, chiar nu aveți idee de ce suntem în stare. Știți antrenamentele trupelor SWAT? Eeeee, fix pix trânta pentru noi. 

Noi, femeile, suntem nebune, vă jur. Nu aveți idee cam de ce suntem în stare dacă ne-am pus în cap să ne luptăm cu anii, cu celulita, cu gravitația, cu ce-o mai fi de vină pentru faptul că îmbătrânim. Am o prietenă peste care numai trenul nu a trecut că nu i-a zis nimeni că i se întinde pielea dacă stă frumos pe șine. Da’ și dacă află…Nu-i spuneți, vă rog 😉

Pentru noi, epilatul lunar pe oriunde, cu ceară caldă, ceară rece, aparat de epilat sau cu fir cu fir, cu penseta, e pistol cu apă. Epilarea cu acul și curent din electroliză, care arde definitiv rădăcina firului de păr, și-l face să dispară pe vecie e poate ceva mai hard, asta numai dacă nu ești într-o zi bună. E pe bază de un ac miiiic, mic de tot, care se introduce pe lângă rădăcina firului de păr și apoi i se dă o undă scurtă de curent de moare ăla în chinuri. Am prietene care s-au curentat cu acul ăsta din cap până în picioare. Sunt eroinele mele! Luptătoare de gherilă, le-a luat și mai bine de un an să scape definitiv de tot părul care le încurca frumusețea, dar nu s-au lăsat. Să nu vă puneți cu ele. Au răbdare, strategie, puterea de a îndura înțepături cu curent oriunde pe corp. Periculoase rău. 

Cât despre subsemnata, aflați că în ultimii ani numai cu degetele în priză nu am stat, dar, credeți-mă a trecut prin mine curent cât să țină aprinse luminile la Arena Națională. Moarte celulitei, vergeturilor, straturilor de grăsime, ridurilor, coșurilor, oricui stă în fața pielii întinse și fine!

Tocmai ce mi-am tras pe față niște “fulgerele” (de la fulger diminitivul “fulgerele” că ies printr-un aparat micuț de tot, ceva drăguț, care curentează puțiiin, puțin de tot). Sunt sigură că n-ați auzit de așa ceva până acum, așa-i? Aflați că fulgerelele fac bine. Daaaa. Te curentezi puțin pe față, dar merită. Moartea coșurilor, a petelor și a nu mai știu ce, vă zice Ionela Hiimae.

Și dacă de fulgerele n-ați auzit, de Exilis sigur ați auzit, v-am spus eu AICI. Nu v-am spus cum e procedura, da’ vă spun acum, că stând eu la o ședință la aparatul ăsta am avut revelația că femeile sunt nebune și că nu e bine să te pui cu ele, mai ales cu ăstea aranjate, dichisite. Ăstea sunt cele mai periculoase. Sub un chip de înger nu știți ce nebună zace.

Să vă spun eu cu Exilisul. M-am trezit, pe la sfârșitul ședinței, numărând cu voce tare ultimele secunde de îndurat din fiecare aplicare de 20 de secunde. Băi, eu sunt o femeie puternică. Puțin deshidratată, dar puternică. Să ți se plimbe fierul de călcat zeci de minute pe abdomen și tu să reziști și să-ți mai dorești să vii, e ceva din altă lume, numai femeile nebune ca mine pot înțelege. Și dacă eu am mai suferit de la atacul cu fierul de călcat asupra fibrelor de colagen moarte ce trebuie reînviate, aflați că sunt femei care nu clipesc în timpul procedurii. Ăstea sunt hidratatele perfect, pe pielea cărora aparatul intră imediat în procedură, nu trebuie să stea zeci de secunde sub talpa fierului până se încălzesc țesuturile. Și le trece fierul de călcat pe față, peste bărbia dublă, pe abdomen, pe coapse și nu clipesc.

Într-o zi, mă întâlnesc cu prietena de care vă ziceam mai sus că le-a încercat pe toate, să-i zice M. Fata asta, la 50 de ani arată ca una de 38. Are o față întinsă, impecabilă. Și, ca de obicei, când ne întâlnim noi, schimbăm impresii, care ce naiba a mai descoperit, ce și-a turnat pe față, în cap, pe unde ni se năzare nouă că n-am fi perfecte. Și-mi zice a mea că a citit de Exilis la mine și s-a dus și ea la Claudia, la salon. Câteva ședințe totul a decurs perfect că M. e de aia care bea apă cât zice la televizor, nu se joacă. Hidratată fiind, numai rânjea la terapie. Ei, și-a venit ziua în care a mea a fost prinsă pe picior greșit. Și numai nu ajungea pielea la temperatura care trebuia să intre aparatul în terapie. Și Claudia tot insista cu chestia aia de îi zic eu fier de călcat și-mi povestește a mea râzând că, la un moment dat, i s-au încălzit dinții în gură în timpul procedurii. Și mă umflă un râs, gândindu-mă la implanturile mele, care, la un moment dat erau fulgerate de curentul din nu mai știu ce terapii îmi făcusem eu. Dom’le, dar a meritat. Cine are pomeții ridicați ca noi, cine ne dă nouă 40, respectiv 50?!

Acum aveți doar o mică idee despre ce sunt în stare femeile să îndure, că de aici și vorba “baba rabdă la frumusețe”. Și mai și râdem după când realizăm ce nebune suntem.

Revin cu alte terapii, dar mă puteți ajuta și voi cu niște povești. Voi ce v-ați mai făcut, se poate mai mult de atât? Vreau să râdem, cu riscul să facem riduri. Să avem pentru ce ne duce pe la saloane, nu de alta, ar fi păcat când tehnica a evoluat atât… :))))

Facebook Comments
Tags : dupa 40îmblânzirea scorpieirâdem și glumim
Claudia Andron

Autorul Claudia Andron