close
Claudia Andron

FOTO: Ce-am stricat în pandemie a reparat Ultraformer III. Mai vreau

FB_IMG_1626720933259

Nu știu cum v-a afectat pe voi pandemia, dar pe mine m-a lovit. N-am mai avut chef de scris aici, pe blog, n-am avut chef să-mi fac un selfie, n-am mai avut chef de nimic. Cel mai important lucru mi s-a părut sănătatea familiei mele. Apoi misiunea jurnalistică, care trece pe primul loc în astfel de momente. Restul au fost nimicuri, mizilicuri fără de care puteam trăi, și voi și eu.

Pandemia lasă urme…

Nici mie nu-mi vine să cred că am avut câteva luni anul trecut în care nu mi-am pus o cremă pe față. Eu, care folosesc crema de față de la 18 ani. NU AM AVUT CHEF. Nu am suportat-o. Nu suportam ideea să mă îngrijesc. Erau altele mai importante, chestiile ăstea de îngrijire personală mi se păreau frivolități. M-am machiat pentru emisiuni în grabă, fără să mai fiu atentă la detalii. Noroc cu acel curs de automachiaj cu LeeLee pe care l-am făcut acum câțiva ani (citește AICI) și care mă ajută să scot un machiaj rezonabil chiar și când nu am chef.

Cred că a fost o formă de depresie și așa s-a manifestat. N-am avut chef de mine, lasă că-i bine și așa, țara arde și, ia uite, mie-mi arde de cum arăt. Ce să-ți zic.

Dar au trecut toate, că așa-i, timpul le rezolvă pe toate. Scriu iar pe blog după câteva săptămâni în care încerc în fiecare weekend să-mi fac curaj. Am avut chiar nervi să-mi fac și două selfie-uri pe care să le postez pe rețelele sociale. Mai fac unul acum. Să vă arăt cum îți arată fața și gâtul după o ședință cu Ultraformer III, ultima invenție pe care a adus-o Claudia Pop la Institut KLA – Salon Claudia, locul unde fug după ce fac câte o prostie de asta mare și vreau să repare tehnologia ce-am stricat eu.

Magia ULTRAFORMER III. Lifting fără bisturiu

La ziua și ora stabilită cu Claudia Pop m-am prezentat la Salon Claudia – Institut Kla – cum îi zice mai nou. Cu fața din dotare:

 

Atât s-a putut, numai fața asta o aveam. După un an în care, v-am zis, am neglijat aproape total ritualul zilnic de îngrijire, care era sfânt pentru mine. Aparatul Ultraformer III ajunsese deja în salon de ceva timp, Claudia își terminase cursurile, că nu poți folosi tehnologia asta așa, de capul tău, fără o instruire temeinică.

Primul pas care se face este aplicarea anestezicului. Da, se folosește o ușoară anestezie, cu ajutorul unei creme. Mai apoi, a făcut Claudia niște măsurători pe față și pe gât, a stabilit pe unde va ajunge cu aplicatorul cu ultrasunete macro și microfocusate, care vor reface colagenul natural al pielii, pierdut odată cu înaintarea în vârstă.

Este dureros? Puțin spre deloc pe majoritatea zonelor. Pe o scară de la 1 la 10 aș evalua 2. Simți o ușoară pișcătură și un ușor disconfort asemănător cu procedura de epilare definitivă. Atât. În rest nu ai de ce te plânge. Timpul trece repede când ești alături de Claudia, care îți explică pe toată durata procedurii felul în care acționează tehnologia asupra pielii, care sunt transformările, care sunt următorii pași, etc.

După o oră și ceva, aproape două, s-a încheiat tratamentul pentru față și gât și eu zic că deja se vedeau primele rezultate:

Chiar dacă imediat după aplicarea terapiei se văd schimbări, adevăratul rezultat se vede abia în câteva săptămâni și e tot mai bine, de la o săptămână la alta.

Fața mea după 6-7 săptămâni de la tratamentul cu Ultraformer. O fotografie făcută cu același telefon, fără filtre, astăzi:

Ultraformer III

Efectul de fermitate este evident, iar rezultatul de pe gât este cel mai spectaculos. Știți că gâtul și mâinile îți trădează vârsta. Ei, cu Ultraformer am fentat iar vârsta. La 44 de ani sunt în cea mai bună formă a mea. Mai bună decît în tinerețe, zic prietenele mele. Una dintre ele, Honoria, care mă știe de 27 de ani, m-a întreabat în ultimele săptămâni de câteva ori ce mi-am făcut la față, că îmi arată mai bine ca niciodată. I-am zis și ei, vă zic și vouă, Ultraformer III, de la Salon Claudia, a făcut minuni pentru fața mea.

ULTRAFORMER III  și rezultatul de pe abdomen

De ce sunt eu poate mai încântată decât de rezultatul pentru față și gât este de cel de pe abdomen. Cu crilipoliza, tot la salonul Claudiei, am rezolvat problema grăsimii adunate pe abdomen, iar rezultatul a fost excelent după 2 ședințe, n-am mai avut nevoie de a treia. Totuși, pielea lăsată, vergeturile rămase încă de la prima sarcină încă erau vizibile. Sincer, eu eram mulțumită și așa. Claudia mea nu. Nu și nu, că Ultraformer va face minuni, am să văd eu. Și am văzut. Ultraformerul ăsta are mai multe capete, care se folosesc alternativ și țintit, în funcție de problemele fiecăruia (se dau în vânt după tehnologiile ăstea de modelare și domnii, nu numai noi, fetelor, stați liniștite).

Știu doar că la mine a folosit Claudia ceva diferit față de ce a folosit la față și gât, iar rezultatul a fost peste orice așteptări. V-am zis că eram mulțumită de forma mea, nu credeam că se poate mai bine. Ei bine, se poate, pielea pe abdomen mi-e mai fermă ca niciodată, iar vergeturile abia se mai văd și ele. E absolut incredibil rezultatul.

Și abia aștept să văd ce o să mai apară și o să aducă Claudia la salon, că ea nu se poate abține de la a cumpăra aparatură cum nu mă pot eu abține de la a cumpăra haine.

Ce trebuie să știi despre ULTRAFORMER III?

  1. Ai nevoie de o ședință de diagnosticare, care e GRATUITĂ la Salon Claudia. Claudia mea îți va spune verde în față dacă tehnologia asta sau alta este ceea ce ți se potrivește. Am avut prietene care s-au dus la ea după ce le-am povestit de Ultraformer și le-a recomandat altceva. Dar vine o vârstă la care ai nevoie și de Ultraformer. Știi unde îl găsești acum, cel puțin în Bistrița.
  2. Terapia cu Ultraformer se face o dată pe an. Rezultatul poate dura chiar și doi ani. Când nu-ți mai place ce vezi în oglindă și știi că vrei mai mult, știi ce ai de făcut. O ședință cu Ultraformer și revii la setările de colagen “din fabrică”.
  3. S-ar putea să ai nevoie prima dată de 2 ședințe. Dacă pielea e matură bine, plină de riduri, cu mari probleme de fermitate, la 3 luni ți se va face o reevaluare și ți se va spune dacă e nevoie de încă o ședință pentru un rezultat mai bun.
  4. ULTRAFORMER III nu face minuni pe loc. Da, vei observa o îmbunătățire imediat după ședință, dar rezultatul maxim începe să se vadă la câteva săptămâni. Eu, de la o săptămână la alta sunt tot mai încântată, parcă e ot mai vizibil că fibrele mele de colagen și-au recăpătat forța și reușesc tot mai bine să învingă gravitația.
  5. Orice întrebări ai avea despre Ultraformer le pui Claudiei Pop la nr. de tel. 0745804658. Mai multe despre toată tehnologia de top pe care a adus-o în salonul ei afli accesând www.salonclaudia.ro Nu cred că e problemă de natură estetică pentru care să nu aibă tehnologia necesară. Topește grăsimi care nu cedează nici prin zeci de ore de sport și cu diete drastice, are aparate care îți remodelează corpul incredibil, ca să nu-ți zic de tratamentele pentru față. Eu la ea fug oricând fac nefăcute și mă scoate din toate.

Mai multe informații despre cum acționează Ultraformer și de ce a făcut revoluție în industria frumuseții și a modelării corporale afli în articolul de mai jos, scris tot de mine, în Bistrițeanul.ro:

FOTO/VIDEO: EXCLUSIV în Bistrița, la Kla Institut – Lifting facial și corporal, fără bisturiu cu ULTRAFORMER III

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Tags : dupa 40Salon Claudiaultraformerultraformer III
Claudia Andron

Autorul Claudia Andron