close
sireturitaiate
Caut de două ore ca nebuna husa de la laptop. Întotdeauna stă fix lângă laptop, nu are cum să dispară. Până în dimineața asta. Încă nu am găsit-o, dar scriu să-mi mai treacă nervii pe Rontzi, până se trezește. Copilul mi-o dă cu pedepse pentru că aseară nu am lăsat-o să meargă în Italia, la sor-mea. Şi-a făcut valiza, şi-a pus şosete, tricouri, rochițe și eu am îndrăznit să-i spun că nu are bilet de avion și nu poate să meargă. N-a zis nimic, dar mi-a făcut-o, mi-a ascuns husa de la laptop. Şi a făcut-o bine. Am ridicat toate paturile, fotoliile, am răscolit toate dulapurile, sertarele. Nu-i!
Tata o blagsloveşte în fiecare seară că se duce la el în cameră, îi pune televizorul pe desene și apoi îi ascunde telecomanda. Cheamă bietul toți sfinții în ajutor să-i găsească telecomanda. Nicio şansă până nu vine Rontz să o scoată de unde a îngropat-o.
Scriind asta apare tata tot vorbind singur că aia mică i-a tăiat șireturile la ghete (foto).
Ce voiam să vă zic. Dl. Andron mi-a tot zis când eram gravidă cu numărul 3 să-i fac o fată care să ne dea un pahar de apă când vom fi bătrâni. Fată i-am facut, dar, cum nu-l ascult de obicei, uite ce-a ieșit. Sincer, eu la asta mică nu aş îndrăzni să-i cer un pahar cu apă  mai ales dacă am supărat-o cu ceva înainte. Presimt că mă conectează direct la un furtun.
Facebook Comments
Tags : mami
Claudia Andron

Autorul Claudia Andron