close
Claudia Andron

Folosit corect, Facebook îți poate umfla roțile la bicicletă

minibike00

Nu mă credeți, așa-i?! Ăsta-i defectul vostru, n-aveți încredere în mine :)) Dar, nu numai că o să mă credeți după ce terminați de citit textul ăsta, dar o să știți folosi și voi Facebookul la umflat de roți, schimbat un bec în casă, reparat robineții în bucătărie, știți voi, că doar n-oi fi eu singura din lume cu probleme de ăstea nerezolvate.

Am și eu două biciclete pe lumea asta. Ca orice biciclete, au roți. Două fiecare. Care trebuie umflate dacă vrei să te și plimbi cu bicicleta, nu să o ții de expoziție. De când a început vara m-am tot rugat de dl. Andron să-mi umfle roțile la biciclete. O dată nu a zis nu, asta-i tactica lui de a evita războiul. Dar nici nu mi le-a umflat.

Era deja toamna pe noi și m-a luat disperarea că vine iarna și eu tot nu m-am dat cu bicicleta că nu s-a îndurat iubi să-mi umfle și mie roțile. Tre să o rezolv, mi-am zis, nu se mai poate! Dar ce să mai zic, cum să mai fac, că n-a mers nimic, nici cu imploratul, nici cu scandal…

Și-mi vine ideea genială! Îl anunț, într-o vineri, că dacă până luni dimineața la ora 10.00 nu am roțile de la biciclete umflate, scriu pe Facebook că sunt în căutarea cuiva dispus să-mi umfle și mie roțile la bicicletă. Și, de acolo încolo, Dumnezeu cu mila, ce înțelege fiecare, facem față la miștouri cât putem. I-am reamintit de câteva ori în weekend, ne-am amuzat cu prietenii pe tema asta, el zicea că tre să rezolve că mă știe în stare să fac postarea și nu-și permite o nebunie ca asta. Ce credeți? Am rămas cu râsetele și cu roțile neumflate. Dar, cum eu sunt fată serioasă când situația o cere, luni dimineața, la 9.00 trecute fix i-am trimis lui iubi un mesaj în care am scris doar atât: “Tic-tac!”

La 10 fix era în curte imobilului în care locuim, cu un compresor nou-nouț în dotare, înjura Facebookul cu patimă și se jura că-mi ia prietenia și îmi dă și block, cică așa nu se mai poate!

Fetelor, după cum s-a demonstrat aici, folosit corect, Facebook-ul poate rezolva o sumedenie de probleme casnice! Dacă aveți o țeavă care curge, un robinet stricat, becuri neschimbate, o ușă de la dulap căzută, roțile de la bicicletă neumflate, ia încercați cu un anunț pe Facebook! Șansele sunt mari, de piatră să fie și tot îl mișcă orgoliul. Cine și-ar permite să vadă pe profilul iubitei/nevestei un anunț de genul:

– Caut un băiat priceput să-mi umfle și mie roțile la bicicletă! Plătesc, nu rămân datoare!

– Caut instalator priceput să-mi umble la robineții din bucătărie! Ofer recompensă.

– Ești priceput să strângi balamale? Ajută-mă că mi s-au lăsat și iubi nu-și găsește timp să mi le strângă.

Facebook Comments
Claudia Andron

Autorul Claudia Andron